Partners

Untitled-22

De Steelxpress werkt samen met diverse partners, waaronder:

  • HashtagMedia verzorgt de communicatie en ondersteunt de online campagne tijdens het project.
  • Editors’Project Joris Spuesens heeft ons met raad en daad bijgestaan om deadlines (voor sociale media en website) te halen en klussen af te ronden.
  • Autobedrijf Jan van Riel in Riel heeft ons geweldig geholpen met de Lada Niva Ambulance.
  • Van Warmerdam opticiens heeft onze ogen ingemeten met de nieuwste Carl Zeiss apparatuur en de lenzen in prachtige brillen gezet.
  • De stichting ‘OPIS helpt‘ met Paul van Dongen als voorman heeft met zijn jongens het paard gemaakt. Hij helpt jongeren – die op achterstand tot de arbeidsmarkt staan – aan een vak. Zijn werkplaats is schitterend uitgerust voor deze klus. Het gaat niet snel, maar wel perfect en vol vertrouwen. Bart had het niet beter gekund! Bert Geeraets heeft een timelapse gemaakt van het project: XXL Paard
  • Sander van Gaalen van C2MEDIA.nl is betrokken bij de grading en editing van de film.
  • Diane Burgess heeft deze site in het Engels vertaald en Ludmila Lychova in het Russisch.

 

 

De crowdfunding campagne voor het paard is gesteund door: Ad Verhaar, Ad van Lith, Ans van Wijk, Antoinet van Goch, Arie Stam, Arina Angerman, CFM van de Ven, Daan Scneider, Diana Slegers, Dick&Reina van Barneveld, Elektrolas, Ellis van den Bilt, Emma van Wijk, Ferdy Steger, Frank Bijlsma, Frédéric Fortanier, Gilles van der Lans, Hans van Mierlo, Hans de Wilde, Hans Dortmans, Harriet Schelhaas, Henk Liefting, Henk Nielen, Huub van Rooij, Inge de Beus, Jan Somers, Jan Verputten, Janine Steenhuizen, Jeroen Meuleman, Johan Korengoud, Joice&Reinier Rijke, Jos Claassen, Jos Casparie, Josee Bastiaenen, Kees van Diessen, Margriet Wennekes, Marguerite Bruining, Marjolein Burbach, Marjolein Kalter, Mark C Hoogenboom, Marnie van Dinther, Mieke van Dinther, Mohican, Paul Bovend’Eerdt, Paul van Seeteren, Peter Slegers, Peter Boselie, Reni de Bekker, Robert Voerman, Roland Somers, Sytske Flores, Steef Somers en Stefan Aspers.

Interesse om in ons project te participeren? Wil je een partnerschap aangaan? Neem dan contact op met Bert Geeraets via bert@steelxpress.nl.

 

paard12

opis

crowdfunding